Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Alien Wins slot demo RTG 263€ > Платное решение задач
Образовательный студенческий форум > Высшая математика > Платное решение задач
James229
Ma olen alati olnud selline tütar, kes tahab oma ema hellitada. Ta on kogu oma elu rüganud, kasvatanud meid kolme last üksinda, pärast seda kui meie isa lahkus, ja ta pole kunagi kurtnud. Ta tegi kõik, et meil oleks soe, toit ja haridus, aga ta ise jäi alati viimaseks. Ma mäletan, kuidas ta kandis samu kingi aastaid, kuni need olid täiesti läbi kulunud, aga kunagi ei ostnud ta endale uusi, sest ta ütles, et meie vajame raha rohkem. Ma olen suureks kasvanud ja mul on nüüd oma pere ja oma töö, aga ma mõtlen ikka sellele, kuidas ma saaksin teda premeerida, kuidas ma saaksin talle öelda, et ma näen, mida ta on teinud, ja et ma olen tänulik. Aga ma ei ole rikas, ma olen tavaline kontoritöötaja, kellel on oma arved ja kohustused. Ma saan talle osta lilli või šokolaadi, aga ma olen alati tahtnud teha midagi suuremat, midagi, mis jääks talle meelde. See pühapäev oli sünge ja vihmane. Mu lapsed olid oma sõprade juures, mu mees oli tööl, ja ma olin kodus üksi. Ma tundsin, et mul on vaja natuke aega enda jaoks, et teha midagi, mis ei ole seotud majapidamise või tööga. Ma istusin diivanil, kaisusin teki sisse ja võtsin telefoni. Ma hakkasin sirvima, lihtsalt niisama, ilma eesmärgita. Ja siis ma sattusin kohale, mis tundus teistsugune. See oli värviline, rõõmus ja kutsuv. Ma ei teadnud, mida ma teen, aga ma tundsin, et see võib olla huvitav.

Ma registreerisin end ja märkasin, et kõik oli väga lihtne ja arusaadav. Ma ei olnud kunagi varem sellist asja teinud, aga ma olin uudishimulik. Ma otsustasin proovida, panustades väga väikesi summasid, sest ma ei tahtnud riskida, ma tahtsin lihtsalt mõista, mis see on. Ma mängisin natuke aega, kaotasin paar korda, aga siis ma võitsin natuke. See oli põnev tunne. Ma mängisin edasi ja avastasin, et iga mäng on nagu oma väike maailm. Mõni meenutas mulle lapsepõlve filme, mõni oli nagu seiklusraamat. Ma unustasin aja ja tundsin, kuidas mu tuju tõuseb. Ma mõtlesin, et see on täpselt see, mida ma vajasin – midagi, mis viib mu mõtted kõigest muust eemale. Ja siis, umbes kaks tundi hiljem, kui ma olin juba mitu mängu proovinud, juhtus midagi. Ekraan hakkas vilkuma, ilus muusika hakkas mängima ja ma nägin, et ma olin võitnud summa, mis oli palju suurem kui ma olin kunagi varem näinud. Ma hingeldasin. Ma ei suutnud seda uskuda. Ma vaatasin uuesti, aga see oli ikka seal. Mu esimene mõte oli: "Emale."

Ma teadsin kohe, mida ma teen selle rahaga. Mu ema oli alati unistanud reisist Itaaliasse. Ta rääkis sellest nii sageli, et ma teadsin iga detaili – ta tahtis näha Colosseumi, süüa ehtsat pastat ja jalutada läbi Veneetsia kanalite. Aga ta ei olnud kunagi reisinud, sest ta arvas, et see on liiga kallis. Ma otsustasin, et ma ostan talle reisi. Ma tegin seda salaja. Ma võtsin ühendust reisibürooga, korraldasin kõik ja ootasin sobivat hetke, et talle öelda. Järgmisel nädalavahetusel läksin ma talle külla. Ma tõin kaasa ilusa ümbriku ja andsin selle talle. Ta vaatas mind imestunult ja avas selle. Kui ta nägi pileteid ja reisikava, hakkas ta nutma. Ma ei olnud teda kunagi nii emotsionaalsena näinud. Ta ütles: "Tütar, kuidas sa seda tegid?" Ma naeratasin ja ütlesin talle, et see on kingitus, sest ta väärib seda. Ma ei rääkinud talle, kust raha tuli, sest ma tahtsin, et ta lihtsalt naudiks. Aga ma teadsin, et see kõik sai võimalikuks tänu sellele pühapäevale ja sellele ootamatule võidule, mis muutis kõike.

Kui mu ema Itaaliasse läks, saatsin ma talle iga päev sõnumeid ja ta saatis mulle pilte. Ta oli nii õnnelik, ta naeratas igal pildil nagu laps. Ma tundsin, et mu süda on täis. See oli kõige ilusam kingitus, mida ma olen kunagi andnud. Ja ma teadsin, et see oli võimalik tänu sellele hetkele, mil ma otsustasin proovida midagi uut. Ma ei ole sellest ajast saati suuri võite saanud, aga see ei ole oluline. Oluline on see, et ma suutsin teha oma ema õnnelikuks. Ja ma tean, et ta mäletab seda reisi kogu oma elu. Ma olen õppinud, et vahel tulevad kõige paremad asjad ootamatult, kui sa neid kõige vähem ootad. Ja ma olen õppinud, et kui sul on võimalus teha midagi head, siis sa pead seda tegema.

Ma mäletan, et see pühapäev, kui ma esimest korda mängisin, tundsin ma, et see on midagi erilist, sest ma leidsin vavada вход, mis oli lihtne ja arusaadav, ja see andis mulle võimaluse, mida ma kunagi ei osanud oodata. Ma olen tänulik sellele juhusele ja ma olen tänulik sellele, et ma usaldasin oma tunnet. Ma ei tea, mis tulevik toob, aga ma tean, et ma jään alati avatuks uutele võimalustele, sest sa ei tea kunagi, millal üks väike klikk võib muuta kogu su elu. Ja ma tean, et ma jagan seda lugu oma lastega, et nemad teaksid, et unistused on täitmiseks, isegi kui need tulevad ootamatust kohast. See on minu lugu. See on lugu armastusest, tänulikkusest ja sellest, kuidas üks hetk võib muuta kõike. Ja ma olen nii õnnelik, et ma selle hetke kogesin.

Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.