Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Vavada alternative link - kell valami tüköroldal? > Свободное общение
Образовательный студенческий форум > Беседка > Свободное общение
Syle
Helló. Hallottam, hogy néhány kaszinót blokkolnak a magyar szolgáltatók, ezért kell a Vavada alternative link. Ti használtok ilyen alternatív linket? Nekem most egyelőre elérhető a sima oldal, de félek, hogy egyszer csak nem fog működni. Van valami hivatalos tüköroldal, vagy csak random linkeket dobálnak a fórumokon? Nem szeretném, ha valami kamu oldalra tévednék és ellopnák az adataimat. Köszi a segítséget.
Nikos7
Szia. Jogos a félelmed, de ne aggódj túlságosan. A Vavada alternative link nem minden nap kell, mert nálunk elég ritkán szűrik az ilyen oldalakat. Viszont ha mégis megtörténne a blokkolás, a supporttól kérhetsz közvetlen alternatív linket, vagy a regisztrációkor megadott email-edre is szoktak küldeni értesítést. Soha ne használj ismeretlen fórumos linkeket, mert azok lehetnek adathalászok. Én egyszer próbáltam egy random tükörlinket, de szerencsére hamar észrevettem, hogy nem jó az SSL tanúsítvány. A hivatalos alternatív link mindig a vavada-magyar.org domain alatt lesz elérhető, csak más végződéssel. Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg előtte a chaten. Itt is találsz infót a biztonságos elérésről: vavada alternative link
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.